Met de Andante naar de Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Dit mooie uitstapje begint op de fluisterboot de Andante vanuit Vlaardingen. In de boot zoek je een plekje voor een prachtige vaartocht door de groene polders van Midden-Delfland ondertussen genietend van een lekkere lunch. Over de Vlaardingse Vaart, de Zijdes, langs de Groeneveldse molen richting De Zweth waar de schipper aanmeert bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.

 

In de oude druivenserre wacht u een gastvrije ontvangst met een verrassende rondleiding door de druivenserres. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de druiventuinder.

 

Na dit inspirerende druivenverhaal wacht u nog een leuke verrassing in de oude druivenserre. Tenslotte is tijd om weer in te schepen en de terugtocht te aanvaarden naar Vlaardingen en nog eens te genieten van de schitterende natuur op het water.

 

Deze leuke en leerzame tocht kunt u reserveren:

  • Individueel

Informatie aangepast op 27/08 - Voor vrijdag 29 september 2017 organiseren wij een afvaart naar de Druiventuin waarvoor individuele deelnemers zich nu kunnen aanmelden.

Wilt u vrijdag 29 september dus meevaren, stuur dan nu een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na aanmelding sturen wij u nadere informatie over onder andere tijden, locatie en betaling. 

  • Als groepsuitje

Voor meer informatie: Naar Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight - groepsuitje

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.