Bootje varen en theetje drinken in de druivenserre Nieuw Tuinzight

Dit mooie uitstapje begint op de Fluisterboot vanuit Vlaardingen. In de boot zoek je een plekje voor een prachtige vaartocht door de groene polders van Midden-Delfland ondertussen genietend van een lekkere lunch. Over de Vlaardingse Vaart, de Zijdes, langs de Groeneveldse molen richting De Zweth waar de schipper aanmeert bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.

 

 

In de oude druivenserre wacht u een gastvrije ontvangst met een verrassende rondleiding door de druivenserres. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de druiventuinder. Ná het  inspirerende druivenverhaal kun je dan in de oude druivenserre aanschuiven voor thee met, afhankelijk van het seizoen, een druivenbommetje of een druivenpuntje. Tenslotte is het weer tijd om te gaan inschepen en de terugtocht te naar Vlaardingen te aanvaarden om vooral nog eens te genieten van de schitterende natuur op het water.

 

Inbegrepen

  • Boottocht retour opstapplaats Vlaardingen. Tegenover het sport- en leisurecentrum "Polderpoort", Watersportweg 11 (Broekpolder) Vlaardingen
  • Volledig verzorgde lunch aan boord
  • Rondleiding door de druivenserres van Nieuw Tuinzight
  • Thee met een druivenbommetje/druivenpuntje in de oude druivenserre

 

Afvaart data en -tijden 2017 

Tijdsduur: ca. 5 ½ uur

Afvaart: 11.00 uur Einde: 16.30 uur

Totaalprijs arrangement: € 39,50 volwassenen -  € 27,50 t/m 10 jaar

Aantal deelnemers: minimaal 15 personen

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.