Afvaarten

  • Rondvaarten worden georganiseerd van medio april tot oktober
  • De ANDANTE vertrekt vanaf de kade tegenover het Vlaardingse sport- en leisurecentrum "Polderpoort" aan de Watersportweg 11 (Broekpolder) te Vlaardingen
  • Polderpoort biedt een ruim parkeerterrein voor auto's en autobussen. (Zie Vertrekpunt)

Individueel

Wilt u individueel mee met een rondvaart dan kan dat op de zaterdagen, zon- en feestdagen om 13.00 uur en om 15.30 uur, alsmede op woensdagen om 14:30 uur, vanaf het vertrekpunt, de kade tegenover "Polderpoort" aan de Watersportweg 11 (Broekpolder) te Vlaardingen.

Onze electrisch aangedreven fluisterboot de Andante brengt u gedurende een ca. anderhalf uur durende tocht naar de fraaiste plekjes in de Vlietlanden. U komt daarbij op plaatsen waar u waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tevens vertelt onze meevarende gids u op onderhoudende wijze over de unieke flora en fauna op het veen en geeft hij uitleg over hoe het mooie polderlandschap is ontstaan.

Groepen

Voor groepen is het mogelijk de fluisterboot af te huren. U kunt dan varen op een door u zelf gekozen tijdstip behoudens tijdens de individuele vaarten. Voor Groepsboekingen en informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de VVV (Vlaardingen).

Arrangementen met een uitgebreid programma worden, op aanvraag, voor u op maat gemaakt. Zie verder Speciale Afvaarten (Natuurmonumenten, Beeldentuin Willem Berkhout, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight) 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.